Nucleaire wapens VS draaien op legacy systemen

nucleaire-wapens-draaien-op-floppies-in-vs

Weer een opvallend artikel over ICT legacy systemen. Dit keer niet de bankensector, niet de overheid maar de Amerikaanse Defensie. Toch niet de minste op technologie gebied! Een recent onderzoeksrapport (mei 2016) in opdracht van het Congres concludeert: “Federal Agencies need to address aging legacy systems”.

ICT legacy systemen kunnen meer dan 40 oud zijn en zitten diep geworteld in moderne informatiesystemen. Systemen die we allemaal nog dagelijks gebruiken. De kennis van deze legacy systemen wordt met de week schaarser. Een terechte zorg.

Legacys ontzorgt. Met kennis van en passie voor legacy systemen zorgt Legacys voor beheer van de systemen en vakkundige ondersteuning bij een gecontroleerde migratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *