Over ons

Gepassioneerde focus op het legacy vraagstuk.

Legacys heeft een missie: “alle legacy de wereld uit, te beginnen uit Nederland”. Het bedrijf heeft een eigen kijk op de legacy problematiek. Legacys heeft veel kennis van legacy systemen en begrijpt uw legacy professionals, uw legacy organisatie, uw legacy klanten en uw legacy landschap. Met andere woorden: legacys begrijpt uw legacy probleem.

Maar Legacys is veel meer. Legacys heeft veel ervaring met modernisatie trajecten van complexe legacy landschappen. Van systeemarchitectuur tot projectmanagement, van technisch inhoudelijk tot organisatorisch.
Vanuit deze positie is Legacys ervan overtuigd dat het integrale legacy vraagstuk binnen de BV Nederland (maar ook daar buiten) zo complex is dat het alleen maar opgelost kan worden door intensieve en innovatieve samenwerking. De betrokken partijen binnen de triple helix van IT-gebruikers, IT-leveranciers en Wetenschap in een professioneel gefaciliteerd netwerk, zodat dit voor alle partijen waarde creëert.

Legacys is een onafhankelijk ICT bedrijf dat zich specifiek richt op het uitfaseren van ICT legacy systemen met passie, vakmanschap en regie.