Resourcing
Werken met legacy systemen vraagt om legacy specialisten.

Legacy problematiek komt onder meer voort uit het feit dat de kennis van legacy systemen in sneltreinvaart verdwijnt. De founding fathers van legacy systemen zijn inmiddels met pensioen, hun opvolgers zijn voor 2025 weg. Daarna is er niemand meer. De spoeling wordt dus dun. En juist nu hebben we ze zo hard nodig. Enerzijds om de systemen nog in de lucht te houden, anderzijds om te ondersteunen bij de rationalisatie en uitfasering.
Legacys heeft een netwerk van professionele legacy specialisten. Voor vast dienstverband of op interim basis. Voor meer informatie neem contact op met Legacys.

Heb jij verstand van computertalen als Cobol PL/1, Fortran, Assembler of andere 2e en 3e generatie computertalen. Kan jij lezen en schrijven met IMS, DB2, CICS en z/OS? Heb jij ook een passie voor legacy systemen? En heb jij de ambitie om samen met ons legacy systemen te onderhouden en te ondersteunen bij de migratie naar een moderne omgeving. Als je bovenstaande vragen met “Ja’’ hebt kunnen beantwoorden, dan willen wij direct met jou in contact komen. Legacys is een onderneming die zich heel specifiek richt op het verantwoord en gecontroleerd rationaliseren van legacy omgevingen. En daar hebben w juist jou voor nodig. Voel jij je aangesproken, en heb jij de ambitie om hier ook jouw steentje aan bij te dragen, schroom niet contact met ons op te nemen. Flexibel of vast, bemiddeling of eigen werving, alles is met ons te bespreken. Vul daarom het onderstaande formulier in.